Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Prima organisatie

Waardering: 9

Geplaatst op: 11-07-2017
Door: mevr./dhr. Steringa

Buro Scanbrit is een organisatie waar je van op aan kan. Door familie-omstandigheden moesten we onze reis een week opschuiven. Dit was geen probleem! Na een telefoontje was de reis in zijn geheel een week verschoven en kregen we de nieuwe reisdocumenten al snel binnen. Mede door Buro Scanbrit konden we van een onbezorgde reis genieten. Hartelijk dank daarvoor! Voor de rest zit de reis goed in elkaar qua organisatie. De huisjes en bootovertochten zijn kwalitatief goed en geven je een heerlijk vakantie gevoel. Ook is het systeem wat Buro Scanbrit hanteert voor de reisdocumenten, overzichtelijk en goed te volgen. Zo kon je makkelijk de reispapieren uitprinten en meenemen. Al met al dus een prima organisatie om probleemloos op vakantie te gaan!

Eenvoudig

Waardering: 7

Geplaatst op: 03-07-2017
Door: mevr./dhr. van Thiel

Huisjes eenvoudig, maar schoon. Goede bedden en vriendelijk personeel. Wij hebben geen klagen. Voor ons hoef het niet heel luxe.

Prachtige reis

Waardering: 9

Geplaatst op: 02-07-2017
Door: mevr./dhr. de Kramer

Prachtige reis in eenvoudige tot luxe accomodaties die zeer rustig gelegen zijn. Realiseer dat de genoemde afstanden in tijd veel langer duren dan in Nederland. Zeker de reis van 2e accommodatie Kaupanger naar de laatste in Telemarken is behoorlijk lang. Wel een hele mooie route overigens op de weg langs Hallingskarvet na, die is vreselijk, enge donkere tunnels met rare bochten en een landschap die overheerst wordt door elektriciteitspalen. Peer Gynt route heeft ook zijn oude charme verloren. Wel een aanrader is de Aurlandsroute en de 55 Sognefjellroute deze zijn schitterend!

Super vakantie!

Waardering: 9

Geplaatst op: 16-06-2017
Door: mevr./dhr. Kippersluis

Wij hebben de rondreis Frida gemaakt in het mooie Noorwegen. Heerlijk met Stena Line de overtocht gemaakt. Op de heenreis (met de Stena Scandinavica) heerlijk geslapen op dek 11, terug was wat minder met de Stena Saga. Het dinerbuffet was bij allebei geweldig lekker. Super vakantie gehad, leuke huisjes, de één was wat luxer dan de ander maar ze hadden allemaal wel hun charmes. Alles goed geregeld door Buro Scanbrit.

Goede vakantiehuizen

Waardering: 8

Geplaatst op: 02-06-2017
Door: mevr./dhr. Langeveld

Goede vakantie huizen. Wifi is meestal uitstekend. Goede bedden en ruimte genoeg.

Geweldig!

Waardering: 9

Geplaatst op: 19-10-2016
Door: mevr./dhr. Kockelkorn

Geweldige natuur oneindig groot,voorzien van ruime goed ingerichte accommodaties en fijne schone steden/dorpen.

Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling.

Waardering: 8

Geplaatst op: 17-09-2016
Door: mevr./dhr. Te nijenhuis



Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling.

Waardering: 8

Geplaatst op: 10-09-2016
Door: mevr./dhr. Diemel



Niet te missen!

Waardering: 8

Geplaatst op: 06-09-2016
Door: mevr./dhr. Reumkens

Noorwegen is mooi en je mag deze ervaring niet missen!

Hele mooie rondreis

Waardering: 9

Geplaatst op: 31-08-2016
Door: mevr./dhr. Suijkerbuijk

Wij hebben rondreis Frida in augustus 2016 gedaan. Een hele mooie rondreis door verschillende landschappen en voldoende leuke activiteiten bij te boeken. Echt een aanrader!

Aanrader!

Waardering: 9

Geplaatst op: 29-08-2016
Door: mevr./dhr. Koers

Goed geregelde en mooi gevarieerde vakantie in een prachtig land. Een aanrader voor elke natuurliefhebber !!

De moeite waard!

Waardering: 9

Geplaatst op: 28-08-2016
Door: mevr./dhr. Zoll

Een erg mooie reis! De tocht met de ferry vonden wij al heel bijzonder. Iedere reisdag hebben wij als een uitstapje ervaren. Dit was voor ons de eerste vakantie in Noorwegen en voor ons gevoel hebben we erg veel verschillende landschappen gezien. Wat een overweldigende natuur! Alleen al met de auto zie je zo ontzettend veel! Mocht je Flam willen bezoeken dan kunnen wij de fjordsafari aanbevelen. Doordat je zo laag op het water zit krijg je een hele goede indruk van hoe groots de fjorden zijn. Verder is er in ieder gebied genoeg te doen. En we zijn erg tevreden over de service van Buro Scanbrit. Deze reis is de moeite waard!

Goed geregeld!

Waardering: 8

Geplaatst op: 18-08-2016
Door: mevr./dhr. Jensen

Wij zijn met twee volwassenen, twee pubers en onze middelgrote hond op de boot naar Noorwegen vertrokken. Wij hadden drie verschillende huisjes. Het tweede huisje was voor drie personen en opwaarderen ging niet. Na overleg met Buro Scanbrit hebben we een ander huisje gekregen. Fantastisch. Verder was alles goed geregeld. De natuur is prachtig, jammer dat we de fjorden niet hebben gezien. We zullen er vast nog eens terugkomen.

Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling.

Waardering: 8

Geplaatst op: 17-08-2016
Door: mevr./dhr. van den Beld



Prima!

Waardering: 10

Geplaatst op: 16-08-2016
Door: mevr./dhr. Arts

Prima organisatie, snel info per mail. Papieren op tijd binnen, boeken gaat ook snel. achteraf had ik liever toch nog even info gehad in de vorm van brochure dan heb je beter overzicht van de reizen, anders moet je steeds iedere reis opnieuw aanklikken, maar dat is mijn mening. Huisjes prima, soms wat eenvoudig/ouder (met name Vesterlandresort in Kaupanger).ook goede ervaring met Buro Scanbrit naar IJsland. Overal goede service ter plekke, vriendelijk en accuraat. wat ook wel handig zou zijn lijst van artsen en ziekenhuizen in bepaalde plaats/omgeving. Zou zo weer bij Buro Scanbrit boeken.