Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Genoten van het landschap en de routes

Waardering: 8

Geplaatst op: 30-09-2017
Door: mevr./dhr. Bakker

Eerste accomodatie in Nordseter Lillehammer erg afgelegen, zou dan een accomodatie in nabijgelegen Sjusjoen aanbieden hier is een supermarkt / restaurant en een leuk meer. Dit is op ongeveer dezelfde afstand van Lillehammer. Maar voor de rest genoten van het landschap in Noorwegen, prachtige routes gereden tussen de accommodaties.

Goed geregeld door Buro Scanbrit!

Waardering: 10

Geplaatst op: 17-09-2017
Door: mevr./dhr. Mulder

Dit was onze eerste ervaring met Buro Scanbrit. Onze wijzigingen op de standaard aangeboden rondreis werden aangepast zonder enige beperking. Bij deze vakantie kregen we wat er beloofd was. Alles keurig en op tijd geregeld, voor een redelijke prijs.

Reis precies of nog beter dan verwacht

Waardering: 8

Geplaatst op: 31-08-2017
Door: mevr./dhr. Noot

Een super mooie reis in een geweldig land. Als je van de natuur houdt, van wandelen en auto rijden, dan is dit een reis die je niet mag missen. Veel excursies om te doen op de locaties. Mooie accomodaties. Precies of misschien nog wel beter dan verwacht.

Mooie trip

Waardering: 9

Geplaatst op: 29-08-2017
Door: mevr./dhr. den Engelsman

Frida was een mooie trip om de verschillende delen van Noorwegen te ontdekken. Zeer aan te raden als je nog niet eerder in Noorwegen bent geweest!

Waardering: 7

Geplaatst op: 19-08-2017
Door: mevr./dhr. Roeloffs

Accommodatie Lillehammer Fjellstue leek wel huisje van Sneeuwwitje en de 7 dwergen. Erg klein niet geschikt voor 5 volwassenen personen. Hoogslaper was niet bereikbaar per trap maar moest je opklimmen. Wandelpaden niet goed onderhouden in dit gebied. Myrkdalen Moutain Resort. Mooie ruime accommodatie maar te ver van goed gebied. Leuk voor winter maar geen goede locatie voor de zomer. Was leuk geweest om met kabelbaan de berg op te gaan en dan de berg af te wandelen.maar net de dagen dat wij er waren was de kabelbaan gesloten. Stom gepland van Buro Scanbrit. Door ligging op hoge berg te ver van fjordengebied. Erg jammer. Laatste locatie Vradal Panorama hoewel ook echt een wintersport locatie was vanwege ligging bij meer en prima wandel paden ook goed geschikt voor de zomervakantie. Accommodatie was ook goed. Jammer dat Buro Scanbrit alleen bereikbaar is tijdens kantooruren en geen service geeft op avonden en in het weekend. Eigenlijk niet meer iets van deze tijd!!??


Reactie Buro Scanbrit:

Bedankt voor uw uitgebreide reactie. Wij hebben uw opmerkingen doorgegeven aan de juiste afdeling om mee te nemen tijdens de evaluatie van de reizen.
Wij zijn buiten kantooruren tevens te bereiken op ons noodnummer. Dit vindt u terug in uw reisbeschrijving van de Frida:

In noodgevallen belt u:
binnen kantoortijden: 0031 (0)20 462 1040 
buiten kantoortijden: 0031 (0)70 314 5220 (ANWB Alarmcentrale)


Zeer mooie, schitterende reis in Noorwegen

Waardering: 9

Geplaatst op: 19-08-2017
Door: mevr./dhr. Broos

Zeer mooie, schitterende reis in Noorwegen. De reis Frida brengt je naar unieke plaatsen die qua natuur zeer afwisselend zijn. Een mooie manier om Noorwegen te ontdekken.

Mooie rondreis

Waardering: 9

Geplaatst op: 10-08-2017
Door: mevr./dhr. Bomhof

We hebben met ons gezin (2 volwassen en 3 kinderen) een fantastische vakantie gehad. Wij vonden de rondreis erg mooi, Nordseter is heel puur je verblijft midden in de natuur. Het huisje is basic maar alles is er en erg knus. Onze kinderen waren erg enthousiast. Kaupanger is toeristischer, fantastische wegen gereden en wandelingen gemaakt. Erg mooie omgeving met veel watervallen, vergezichten en ruwe natuur landschappen. Wij hadden 2 huisjes aan elkaar gekoppeld, Vesterland feriepark de huisjes zijn goed verzorgd. Omgeving hier is fantastisch op de gletsjer gelopen, tussen de sneeuw gewandeld, heel veel watervallen beklommen en in het fjord gezwommen (is 1 kilometer verder op).  Derde verblijf is Vrådal hyttepark, weer een heel andere omgeving, wij hebben gezwommen, kano varen op t meer, gemarkeerd kanaal bezocht en mooie routes gereden. Het was ons even uitrusten aangezien wij op de andere locaties erg actief zijn geweest.  De routes worden goed beschreven in het boekje wat je krijgt mee gestuurd. Het zijn altijd erg mooie routes waar je echt de tijd voor moet nemen. Je moet je niet dwingen om snel naar het volgende huisje te willen. Geniet van de reis, deze is zeker de moeite waard.  Sognefjellvegen was voor ons de topper.

Verwachtingen

Waardering: 8

Geplaatst op: 09-08-2017
Door: mevr./dhr. Hendriks

Niet alle huisjes die we gehuurd hadden voldeden aan onze verwachtingen.

Alles was perfect geregeld!

Waardering: 10

Geplaatst op: 04-08-2017
Door: mevr./dhr. Miggelbrink

Wat een prachtige reis hebben wij gemaakt door Noorwegen. Alles was perfect geregeld. Wij hebben genoten en zullen zeker vaker boeken bij Buro Scanbrit.

Echt genoten!

Waardering: 9

Geplaatst op: 30-07-2017
Door: mevr./dhr. 't Hart

Hele mooie manier om kennis te maken met de natuur in Noorwegen. Echt genoten.

Mooie eerste indruk van het land

Waardering: 8

Geplaatst op: 29-07-2017
Door: mevr./dhr. Pelkmans

Dit was onze eerste keer in Noorwegen. Via de uitgekozen route van Buro Scanbrit kregen we een mooie eerste indruk van het land. Wij gaan zeker nog terug. Het ontvangst in de verschillende verblijfplaatsen was erg aangenaam en ging telkens heel vlot. Voor ons was het een geslaagde vakantie!

Reserveer de Flam trein echt van tevoren!

Waardering: 8

Geplaatst op: 27-07-2017
Door: mevr./dhr. Wijnhorst

Prima vakantie gehad. Toeristeninfo's geven weinig tot geen informatie, alleen heel veel folders. Waardoor wij niet met de trein in Flam meekonden. Moet je dus echt ver van te voren reserveren.

Fantastisch mooi land

Waardering: 8

Geplaatst op: 26-07-2017
Door: mevr./dhr. Vierhout

Fantastisch mooi land, vergis je niet in de benodigde reistijden.

Goed geregeld

Waardering: 8

Geplaatst op: 15-07-2017
Door: mevr./dhr. van Gameren

Samen met mijn vriend een mooie vakantie gehad in Noorwegen. Alles was goed geregeld, eventueel mooiere routes naar de volgende bestemming aangegeven in de reispapieren en onze uitzicht vanuit de bungalows waren prachtig! De volgende reis naar Scandinavië zullen wij zeker via Buro Scanbrit boeken!

Goed verzorgd.

Waardering: 8

Geplaatst op: 12-07-2017
Door: mevr./dhr. Barelds

Het was een goedverzorgde reis met een prima prijs/kwaliteits verhouding!