Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquĂȘtes die wij versturen na thuiskomst


Een aanrader!

Waardering: 7

Geplaatst op: 04-09-2016
Door: mevr./dhr. Klootwijk

Rondreis Addison door Zuid-West Ebgeland is een aanrader. De bezochte parken voldoen prima echter mag op het park Beverly wel een meer recente en modernere caravan beschikbaar gesteld worden. Verder hebben wij ons prima vermaakt.

Goede reisbeschrijving

Waardering: 8

Geplaatst op: 29-08-2016
Door: mevr./dhr. Rebel

Prachtige reis, over het algemeen mooie accommodaties, goede reisbeschrijving met goede tips voor daguitjes en alternatieve routes.

Zeer prettig!

Waardering: 7

Geplaatst op: 03-08-2016
Door: mevr./dhr. Rozemond

Prettige afstanden tussen de diverse accommodaties, goede aanbevelingen voor aanvullende excursies, mooi gelegen accommodaties.

Stacaravans matig

Waardering: 6

Geplaatst op: 02-08-2016
Door: mevr./dhr. Zwets

Mooie reis maar de stacaravans waren onder de maat, behalve bij Perran Sands.

Prima

Waardering: 8

Geplaatst op: 25-08-2015
Door: mevr./dhr. Engelberts

Alles was prima verzorgd. Ruime en schone caravans.

Dorpen op zich

Waardering: 6

Geplaatst op: 21-08-2015
Door: mevr./dhr. Bakker

De parken zijn echte dorpen op zich, daar moet je van houden, veel volgevreten Engelsen. Weinig privacy, geen mooie plekken op de camping, brochure is misleidend, zwembaden waren teleurstellend, lang zo mooi niet als de folder deed vermoeden. De stranden bij Perranporth waren prachtig maar op de drie andere locaties teleurstellend.

Tips

Waardering: 8

Geplaatst op: 19-08-2014
Door: mevr./dhr. van Zwienen

Als suggestie wil ik graag nog aangeven dat in het boekje dat bij de rondreis zat heel veel tips stonden aangegeven voor activiteiten, ik miste hierbij wel tips voor activiteiten met kinderen

Complete vakantie

Waardering: 10

Geplaatst op: 13-08-2014
Door: mevr./dhr. Kreukniet

Onze vakantie had alles: vriendelijke Engelsen, heel goede accommodaties, fantastisch landschap en zeer veel bezienswaardigheden. Daarbij ook nog perfect weer; in de eerste week rond de 25/26 graden en de tweede week 20-23 graden en pas einde 2e week wat regen.

Mooi en veelzijdig

Waardering: 9

Geplaatst op: 10-08-2014
Door: mevr./dhr. Huisman

Engeland is mooi en veelzijdig. een Herritage pas is zeker de moeite waard.De mensen zijn vriendelijk en trots op hun omgeving en geschiedenis. dit is terug te zien in de bezienswaardigheden.

Aanrader

Waardering: 8

Geplaatst op: 31-07-2014
Door: mevr./dhr. Douma

Heerlijke vakantie. Met het geluk dat we bijna alle dagen mooi weer hadden met temperaturen boven de 25 graden en veel zon. Mooie stranden, vooral de Jurassic Coast en Perransands zijn aanraders.

Mooie rondreis

Waardering: 7

Geplaatst op: 20-07-2013
Door: mevr./dhr. de Krijger

De rondreis Addison is een mooie rondreis waarbij het zwaartepunt, terecht, op Cornwall ligt.