Klantbeoordelingen van deze reis.

Hieronder vindt je het oordeel van onze klanten die deze reis geboekt hebben en hun ervaring wilde delen met u.
Het cijfer dat je ziet is gebaseerd op hun ervaringen, deze komen uit de enquêtes die wij versturen na thuiskomst


Er is geen toelichting beschikbaar voor deze beoordeling.

Waardering: 9

Geplaatst op: 08-02-2016
Door: mevr./dhr. Wydooghe

 

Schitterende locatie

Waardering: 10

Geplaatst op: 01-02-2016
Door: mevr./dhr. den Ouden

We hebben een prima vakantie gehad op een schitterende locatie. Veel sneeuw, lekker koud, super excursies en een heel fijne sfeer.

Prachtige vakantie!

Waardering: 9

Geplaatst op: 01-02-2016
Door: mevr./dhr. Pisu

Prachtige vakantie beleefd! Er zijn zoveel mooie dingen te doen en het is er zo gemoedelijk. De prachtige natuur is oneindig en de leuke excursies moet je gewoon een keer gedaan hebben in je leven!

Leuke excursies

Waardering: 10

Geplaatst op: 28-01-2013
Door: mevr./dhr. van der Tuin

Wij hebben een fantastische week in Saariselkä in Fins Lapland gehad. Heel veel sneeuw, hele leuke excursies. Sneeuwschoenwandeling, snowmobile safari, bezoek aan een rendierfarm (viel wel tegen omdat het stukje in de slee maar 500 meter was. Wij dachten dat we een sledetocht gingen maken.). Op zoek naar het Noorderlicht, (helaas niet gezien), en wat echt te gek was, was de husky safari. Geweldig hoe enthousiast die honden zijn. Ze willen zo graag rennen.... Het hotel was heel eenvoudig maar prima. Het restaurant bij het hotel (Kieppi) is verschrikkelijk duur. Het ontbijt was van 7 tot 10 uur, om 5 voor 10 werd er met het licht geknipperd en om 10 uur ging gewoon het licht uit!! Belachelijk was dat. Maar dat mag de pret van de vakantie niet drukken. Wij hebben een geweldig fantastich mooie week gehad!! Voor herhaling vatbaar.


Reactie Buro Scanbrit: Sinds 2014 bieden we hotel Santa's Tunturi aan in plaats van hotel Kieppi.