Antwoord op je vraag

Mijn Hurtigruten reis is geannuleerd. Wat zijn dan de voorwaarden van een Corona-voucher?

Voor alle reizen met Hurtigruten die geannuleerd zijn, bieden we een coronavoucher aan met de voorwaarden:

 

- De waarde van de voucher is gelijk aan de (aan)betaling op de geannuleerde reis. Deze reis viel oorspronkelijk ook onder SGR dekking.
- De garantieregeling van SGR van toepassing is conform het bestuursbesluit van 16 maart 2020.
- Bij besteding van deze voucher geeft Hurtigruten je 10% korting op de volgende reis (excl. vervoer van- en naar je opstapplaats).
- Boeken kan tot max. 1 jaar na uitgiftedatum. Vertrek van de nieuwe reis is mogelijk t/m 31/12/2022.
- Alleen te besteden bij het boekingskantoor waar je de reis hebt afgesloten en alleen voor een nieuw te boeken reis met Hurtigruten bij Buro Scanbrit.
- Indien de reis duurder is, dient het verschil bijbetaald te worden.
- Is je nieuwe Hurtigrutenreis goedkoper? Je kan het verschil inzetten voor excursies of een upgrade van je hut.
- Bij reizen inclusief vervoer dient de reis met dezelfde vervoersmaatschappij te worden uitgevoerd tegen hetzelfde tariefsoort.
- De voucher is een vordering op naam van jou op ons, strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan een derde, behalve aan SGR ingevolge artikel 8 van de garantieregeling SGR.

 

Als je uiteindelijk besluit geen gebruik te maken van de voucher, kun je om restitutie in geld verzoeken. Dit kan uiterlijk aan het eind van de SGR-dekkingstermijn van 1 jaar na uitgifte, maar niet eerder dan 6 maanden na de uitgifte. Maar uiteraard hopen wij dat je met de voucher opnieuw een mooie reis met Hurtigruten bij ons boekt.

Vertrekdata t/m 31 december

Voor boekingen met vertrekdata t/m 31 december 2020 die nog niet door ons of door Hurtigruten geannuleerd zijn, biedt Hurtigruten je de mogelijkheid om direct je reis kosteloos om te boeken naar een andere datum met vertrek t/m 31/12/2022. Je ontvangt dan ook 10% korting op de volgende reis (excl. vervoer van- en naar je opstapplaats).

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit