Antwoord op je vraag

Kan ik ondanks het Corona-virus nog op reis?

Op 17 maart 2020 heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken het reisadvies aangepast. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert alle Nederlanders om de komende periode niet meer naar het buitenland te reizen, tenzij strikt noodzakelijk. Dat is niet vanwege gezondheidsaspecten, maar vanwege de impact die overheidsmaatregelen kunnen hebben voor Nederlandse reizigers.

 

Hieronder staat een overzicht tot welke vertrekdata reizen geannuleerd zijn voor de verschillende bestemmingen:

 

Geannuleerd t/m 18 juni
Baltische Staten

 

Na 18 juni kan er weer gereisd worden naar de Baltische Staten. We zijn momenteel bezig met de informatievoorziening hiervoor en communiceren hier t.z.t. meer hierover.

 

Geannuleerd t/m 30 juni
IJsland

 

Geannuleerd t/m 12 juli
Finland

 

Geannuleerd t/m 15 juli
Zweden

 

Geannuleerd t/m 19 juli
Ierland

 

Geannuleerd t/m 20 juli
Noorwegen (ook Hurtigruten reizen), Spitsbergen

 

Geannuleerd t/m 25 juli
Groot-Brittannië

 

Geannuleerd t/m 31 juli
Canada, Denemarken, Groenland, Faeroer: omdat de Deense regering heeft aangegeven om maandag 8 juni met een update te komen, annuleren wij onze vakanties naar Denemarken t/m 31 juli en niet 31 augustus. Wij hopen natuurlijk dat de beslissing gunstig zal uitvallen en de Deense grens eerder zal open gaan voor de Nederlandse vakantieganger. Daarnaast annuleren we de reizen per vertrekdag en is het voor ons niet haalbaar om alles in 1 keer te annuleren. Dit geeft ons ruimte om in te spelen op de actuele situatie.

 

 

Wij houden de situatie op onze bestemmingen in de gaten. Zodra we jouw reis moeten annuleren, nemen we contact met je op om je reis te wijzigen en de mogelijkheden met je te bespreken.

 

Lees hier het volledige bericht op de website van de Rijksoverheid

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit