Antwoord op je vraag

Kan ik een handdoek- en linnenpakket huren of moet ik deze zelf meenemen?

Bij veel vakantiewoningen, appartementen of stacaravans kan je vooraf een handdoek- en linnenpakket reserveren. Je kan er ook voor kiezen om het zelf mee te nemen. Een handdoek- en linnenpakket bestaat over het algemeen uit 1 kussensloop, 1 onderlaken, 1 dekbedovertrek en 1 handdoek. Theedoeken neem je altijd zelf mee.

Bij de reis op onze website vind je bij ‘Inbegrepen/Niet inbegrepen’ wat de mogelijkheden en eventuele kosten zijn.

Voor privé vakantiehuizen van Novasol geldt:

Bij boeking informeren we je over de mogelijkheden en verplichtingen met betrekking tot  het huren van een handdoek en linnenpakket. De mogelijkheden verschillen per vakantiehuis. In sommige gevallen is het niet mogelijk (bed)linnen te huren, in andere gevallen is het inbegrepen in de huurprijs. Het kan in sommige gevallen verplicht zijn, maar kan in andere gevallen ook optioneel worden gekozen. Als het mogelijk is om (bed)linnen te huren, kan je dat op het aankomstformulier, dat je bij je reispapieren ontvangt, aangeven. Bij vakantiehuizen in Denemarken kan (bed)linnen soms ook meteen worden bijgeboekt.

Een bedlinnenpakket bestaat over het algemeen uit 1 kussensloop, 1 onderlaken en 1 dekbedovertrek. Afhankelijk van de huiseigenaar kan het voorkomen dat er ook een handdoek is inbegrepen. Houdt er rekening mee dat er niet standaard een wekelijkse wisseling van het (bed)linnen plaatsvindt. Je kan in geval van een langer verblijf uiteraard wel extra (bed)linnen bestellen/huren.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit