Antwoord op je vraag

Kan ik de eindschoonmaak boeken of moet ik deze zelf verzorgen?

Bij veel vakantiewoningen, appartementen of stacaravans is het mogelijk om de eindschoonmaak vooraf te reserveren tegen extra kosten. Je kan er ook voor kiezen om de eindschoonmaak zelf te verzorgen. Er zijn ook accommodaties waarbij de eindschoonmaak verplicht is (met de daarbij behorende kosten).

Bij de reis op onze website vind je bij ‘Inbegrepen/Niet inbegrepen’ wat de mogelijkheden en eventuele kosten zijn.

Voor privé vakantiehuizen van Novasol geldt:

Bij boeking informeren we je over de mogelijkheden en verplichtingen met betrekking tot de eindschoonmaak. Deze zijn afhankelijk van het vakantiehuis. In Denemarken moet je het altijd bij boeking bestellen. In Noorwegen en Zweden is het vaak mogelijk de eindschoonmaak tegen betaling te bestellen. Via het aankomstformulier, dat je bij je reispapieren ontvangt, kan je de eindschoonmaak bestellen.

Bij een deel van de vakantiehuizen kan je kiezen of je de eindschoonmaak zelf doet, of laat doen. In sommige gevallen is het afnemen van de eindschoonmaak verplicht en soms is er geen eindschoonmaak te bestellen. Kies je ervoor het vakantiehuis zelf schoon te maken, dan wordt na vertrek het vakantiehuis gecontroleerd door een servicemedewerker of door de huiseigenaar.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit