Antwoord op je vraag

Hoe en wanneer ontvang ik mijn reisdocumenten?

Wanneer de volledige reissom is voldaan en je betaling is verwerkt, worden je reisdocumenten ca. 3 weken voor vertrek digitaal beschikbaar gesteld via je persoonlijke ‘Mijn Buro Scanbrit’ op onze website. Je ontvangt een e-mail zodra je reisdocumenten kunnen worden gedownload.

Bij een last-minute boeking worden je reisdocumenten online beschikbaar gesteld zodra je betaling is ontvangen. Je ontvangt dan ook een e-mail zodra je reisdocumenten kunnen worden gedownload. 

Voor privé vakantiehuizen geldt:

Als je een privé vakantiehuis van Novasol geboekt hebt, ontvang je je reisdocumenten 3 weken voor vertrek. Je ontvangt een aankomstformulier, het huurcontract en uitleg van de plaats waar je de sleutel van de woning kan ophalen. Op het aankomstformulier kan o.a. aangeven worden wanneer je de sleutel ophaalt en of je extra’s zoals een kinderbedje, kinderstoel of eindschoonmaak wil reserveren. Stuur het formulier uiterlijk 3 weken voor aankomst naar het vermeldde e-mailadres van de contactpersoon ter plaatse. Bij last-minutes dien je het formulier zo spoedig mogelijk in te sturen. Op het formulier vul je ook je verwachtte aankomsttijd en je mobiele telefoonnummer in.

Het huurcontract is het bewijs van je boeking bij Novasol. Neem het geprinte huurcontract mee op vakantie zodat je het kunt tonen als je de sleutel ophaalt. Het adres dat op het huurcontract staat vermeld, is het adres van het vakantiehuis. Het kan voorkomen dat je de sleutel op ander adres dan van je vakantiehuis dient op te halen. Dat adres staat vermeld in de routebeschrijving/sleuteladres.

Wij adviseren je contact op te nemen met de contactpersoon ter plaatse (zie ‘sleuteladres’ op je reisdocumenten) of met Novasol wanneer je vroeger of later dan de standaardtijden wenst aan te komen. Dit is altijd op aanvraag en moet door de eigenaar of diens contactpersoon worden bevestigd.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit