Antwoord op je vraag

Heb ik nog bedenktijd na het maken van een boeking?

De zgn. 14 dagen bedenktijd die in de wet 'Kopen op Afstand' wordt vermeld, is niet van toepassing op reizen die je via onze site of telefonisch bij ons boekt, echter:

 

Boeken via de website

Wanneer je na het invullen van ons boekingsformulier op onze website op verzenden drukt, stuur je je aanvraag naar ons Customer Service Center. Wij controleren de beschikbaarheid, berekenen de definitieve prijs en indien beschikbaar wordt de reis in optie gezet. Je hebt daarna 5 werkdagen bedenktijd. De boeking wordt na vijf dagen automatisch definitief. Vertrek je binnen vier weken of boek je een reis met afwijkende annuleringsvoorwaarden, dan heb je geen bedenktijd van 5 werkdagen.


Telefonisch boeken

Naar aanleiding van je telefonische boekingsaanvraag zal de beschikbaarheid worden nagekeken en de reis door ons worden ingeboekt. De reis en prijs worden direct telefonisch doorgenomen. Er is geen bedenktermijn van toepassing en je gaat een definitieve reisovereenkomst aan met Buro Scanbrit.


 

Voor boekingen op aanvraag geldt

Als we een reisonderdeel of reis op aanvraag plaatsen is er geen bedenktijd. Zodra deze beschikbaar is, wordt deze gelijk definitief vastgelegd voor je. En daarmee is een definitieve reisovereenkomst gesloten. We overleggen altijd vooraf met je of je de boeking op aanvraag wilt plaatsen.
Een uitleg over boekingen op aanvraag, lees je hier.

Boek je vakantie bij Buro Scanbrit