Het verschil tussen Groot-Brittannië, Engeland en het Verenigd Koninkrijk

Alle verwarring in vijf minuten ‘verhelderend’ uitgelegd. Dit (Engelstalige) fimpje verklaart hoe het Britse koninkrijk in elkaar steekt. Het is een hele brok informatie dat in hoge snelheid langskomt, maar het is zeker de moeite waard.


Comments
6 Responses to “Het verschil tussen Groot-Brittannië, Engeland en het Verenigd Koninkrijk”
 1. Avatar ikke says:

  Kan die man niet iets langzamer praten. er is niet veel van te maken.en geen zin om het 3 x te bekijken

 2. Avatar Angela says:

  Leuk idee om dit uit te leggen, maar dit slaat de plank compleet mis. Het kan en moet simpeler, want mensen luisteren hier hooguit 1 minuut naar! Ik spreek goed Engels, maar word hier erg nerveus van!
  Try harder!

 3. Avatar Klaas says:

  Dit is voor het eerst dat het eens goed en duidelijk wordt uitgelegd. En met een beetje (britse of engelse of groot britse???) humor

 4. Avatar tineke says:

  leuk gedaan en erg “engels” doet mij een beetje denken aan John Cleese, graag meer bv waarom worden mensen uit het noorden “Jordies” en die uit Liverpool “Scouse” genoemd enz. bring it on !

 5. Avatar Cristina says:

  Visueel helder in beeld gebracht inclusief, weliswaar snel gesproken tekst maar heerlijk gelardeerd met Britse humor. Het geeft in korte tijd een goede indruk van het hoe en wat (is toch de bedoeling?!) Dat je niet alles tot achter de komma kunt volgen….? Ach, dan kan je toch ook nog op Wikipedia terecht 😉 Leuk filmpje!

 6. Avatar Kees van den Burg says:

  Wat een leuk fimpje…knap gedaan….humor en kennis verenigd, visueel sterk….. Ik ben dol op dit soort wetenswaardigheden. Ben nu erg nieuwsgierig naar jullie volgende leerzame filmpje.

Leave A Comment