Highlights: stadsbusrit Stockholm

De beste manier om Stockholm te ontdekken is met de bus. Met een milieuvriendelijke bus kunt u op een goedkope manier de 14 eilanden van Stockholm bezoeken. Het wordt gezien als een van de mooiste stadsritten ter wereld.

U ziet de mooiste bezienswaardigheden van middeleeuwse straatje tot de kunst die overal in Stockholm te zien is. Natuurlijk kunt u bij elke bushalte uitstappen om een bezoek te brengen aan de vele musea die Stockholm rijk is of een wandeling te maken langs het water. Een aanrader is bus 3 die vanuit Slussen naar Karolinska rijdt. U kunt gratis stadskaarten krijgen bij bv. het Stockholm Lokaltrafik Center.

Aan te raden is om kaartjes van te voren te kopen, want in de bus zelf kunt u ze niet verkrijgen. Indien u langer verblijft is het raadzaam om een kaartje voor 24 uur of 72 uur te kopen. U kunt meer informatie vinden en kaartjes reserveren op de website http://sl.se/en/Visitor/Plan-your-journey/. Wilt u ook musea en andere bezienswaardigheden bezoeken, kunt u het beste een Stockholm Card aanschaffen. Deze kunt u bij Buro Scandinavia reserveren bij uw boeking voor Stockholm.

Leave A Comment