Ook vanuit Antwerpen rechtstreeks naar de Kanaaleilanden

Reizigers kunnen vanaf deze zomer vanuit Antwerpen rechtstreeks naar de Kanaaleilanden vliegen. Buro Britain start komend seizoen met een charter die dit mogelijk maakt.

 

Iedere zaterdagochtend van 25 juni tot 3 september verzorgt Buro Britain vluchten van Antwerpen naar Jersey en Guernsey en retour in samenwerking met Cityjet. De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50 en de vluchtduur bedraagt ongeveer anderhalf uur. Daarnaast worden vanaf 23 april ook de chartervluchten vanuit Rotterdam naar Jersey en Guernsey weer hervat.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Britain, in een reactie: “De vluchten vanuit Antwerpen zijn ideaal voor reizigers die in het zuiden van het land wonen. Ze kunnen nu nog sneller naar de Kanaaleilanden, waar je je in een andere wereld waant op het bloemeneiland Jersey, met zijn witte stranden en helderblauwe zee, de country lanes, kastelen en ontelbare sages. Wissel Jersey af met het kleinere Guernsey, waar rust en geschiedenis hand in hand gaan, en waar de ruige kust een waar wandelparadijs verbergt.”

Buro Britain biedt verschillende mogelijkheiden voor een combinatiereis van een week, zoals de reis Victor Hugo, met 4 nachten Guernsey, gevolgd door 3 nachten Jersey vanaf 699 euro pp. Daarnaast biedt Buro Britain ook de mogelijkheid om de vakantie zelf uit te stippelen, met een ruime keuze aan hotels of guesthouses uit de Kanaaleilanden brochure.

Leave A Comment