Kijk uit! Een rendier in je nek!

Rendier snoet
Rendier snoet

Tijdens de rendiersafari op een van onze Adventure Weeks in Lapland, kwam er een zekere rendier wel ergdichtbij de slederijders. Jemig, wat zijn die beesten fanatiek!


Comments
4 Responses to “Kijk uit! Een rendier in je nek!”
 1. Avatar Anonymous says:

  Ik vind zoiets niet leuk. Volgens mij kan het wel een pasje langzamer als je het rendier zo ziet.

 2. Avatar Mar says:

  Nu ja, wel een pasje langzamer????????? Die beesten hebben het leuk en willen juist lekker doordraven,typisch Nederlands, o wat zielig!!!!!!! Hebben die beesten de tijd van hun leven, wil er iemand dat ze langzamer moeten?????? Er zijn zo een hoop andere zaken die zielig zijn, maar daar letten “deze mensen” waarschijnlijk niet op. Ik zou maar lid worden van Greenpeace, dan doe je wel iets goeds!!
  Lekker door draven hoor de volgende keer, kunnen ze lekker uit hun dak gaan!!!!!!!!!!!

 3. Avatar Frits sisling says:

  Ik heb een prachtige reis gemaakt met Buro Scandinavia en een unieke ervarinq opgedaan met de rendieren en de husky’s. Het is overduidelijk dat deze dieren goed behandeld worden en er duidelijk plezier in hebben. En het ene dier is net iets sneller dan het andere. Net mensen. Erg grappig filmpje en verder niets aan de hand.

 4. Avatar Sinta says:

  Voor alle duidelijkheid die rendieren rennen uitzichzelf zo. Er komt echt geen zweep of ophitsen bij aan te pas! Ik ben zelf een groot dierenliefhebber en weet dit uit eigen prachtige Lapland ervaring! Wel goed hoor anoniempje om dit ff te checken, respect:-) Sinta

Leave A Comment