Eerste kilometers North Sea Challenge zijn gemaakt

Op zaterdag 19 maart zijn de eerste trainingskilometers gemaakt voor de North Sea Challenge van 18 juni. De wekker ging vroeg voor velen op deze zonnige zaterdag, om 9.00 uur ging de tourtocht van 100 km namelijk van start.

Het gemêleerde gezelschap van Stena Line en Buro Scandinavia, variërend van beginnende fietsers tot echte tourcracks, startte vanuit Hoek van Holland aan de training. De tocht verliep niet geheel probleemloos, met 4 kleine valpartijen en een aantal lekke banden, maar uiteindelijk is iedereen er zonder noemenswaardige kleerscheuren vanaf gekomen!

Banden plakken

Banden plakken

Na een welverdiende pauze met koffie en appeltaart tussendoor, begon het laatste deel van de route. Voor enkele renners het punt waarbij ze blij waren dat ze mochten beginnen met het aftellen van het aantal kilometers :). De laatste kilometer van de route ontaarde in een ‘massasprint’ (ahum) langs de Stena Line ferry’s. Het was een mooi uitzicht en hopelijk ook een mooi vooruitzicht op de 140 zeemijlen die in juni gefietst gaan worden.

Eindsprint langs de ferry

Eindsprint langs de ferry

Op 18 juni fietsen werknemers van Buro Scandinavia en Stena Line 140 zeemijlen per fiets ter ondersteuning van het KWF. Kijk op www.kwfkankerbestrijding.nl
Leave A Comment