140 zeemijlen per fiets langs de kust

North Sea Challenge

North Sea Challenge

Op zaterdag 18 juni 2011 zullen 20 medewerkers van Stena Line en Buro Scandinavia de uitdaging aangaan om 140 zeemijlen (250 KM) weg te fietsen. Het doel van de actie is om door middel van sponsoring zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

De tocht zal gaan langs een groot deel van de Zeeuwse wateren en de Noordzee kust. Een maritieme tocht door een provincie die al decennia lang strijd levert tegen het water. Met onze actie willen wij het KWF financieel steunen om het hen mogelijk te maken onderzoek te doen en op die manier eveneens resultaat te boeken in hun strijd.

Wij willen met onze sportieve prestatie een bijdrage leveren en daarvoor hebben wij alle steun nodig, zodat we aan het eind van onze actie een mooi bedrag kunnen overmaken aan het KWF.

Als je onze sportieve prestatie voor kankerpreventie steunt, dan hebben wij bij voorbaat al gewonnen.

WIE SPORT VOOR KWF WINT ALTIJD!!
www.kwfkankerbestrijding.nl

Leave A Comment