Britse hoofdstad nog steeds favoriete Valentijnsbestemming

Londen

Londen

Al valt Valentijnsdag dit jaar niet in het weekend, maar op een maandag; uit de boekingscijfers van Vliegtickets.nl blijkt dat er aankomende vrijdag veel verliefde stellen vertrekken voor een weekendje weg. Liefdesbestemming nummer één is net als vorig jaar Londen. De nummer twee is een echte runner up; Wenen. Was deze stad al langer bekend vanwege de romantische sfeer, de laatste jaren heeft de stad zich ook ontwikkeld tot hotspot met hippe bars en restaurants. Let ook op nummer twee Kopenhagen!

Liefdesbreak

De meeste lovetrips tijdens aankomend weekend duren twee of drie nachten. Naast Londen en de nieuwe citytrip bestemming Wenen zullen ook in de straten van Kopenhagen, Barcelona, Berlijn en Rome verliefde Nederlandse stelletjes rondlopen. Praag was vorig jaar nog één van de belangrijkste bestemmingen, maar komt dit jaar niet meer in de top 3 voor.

Top 3 van 2011

1 – Londen

2 – Wenen en Kopenhagen

3 – Barcelona, Berlijn en Rome

Top 3 van 2010

1 – Londen

2 – Praag en Rome

3 – Kopenhagen

Leave A Comment