“CRUISE CONTROL” BIJ BURO SCANDINAVIA

Cruise Control Buro Scandinavia

Cruise Control Buro Scandinavia

NoordEuropa specialist Buro Scandinavia heeft een aantal nieuwe cruises in haar programma opgenomen, waarmee zij haar cruiseaanbod flink heeft uitgebreid. De specialist biedt nu cruises aan naar Noorwegen, Spitsbergen en Groenland, variërend van korte zeereizen tot unieke expeditiecruises.

De meeste cruises vertrekken in het volgende zomerseizoen, maar Buro Scandinavia biedt nu ook een unieke kersteditie van de Hurtigruten-cruise aan. Deze bijzondere zeereis, een combinatie van passagiers- en post-/vrachtvervoer, vertrekt in Bergen en gaat tot voorbij de Noordkaap. Passagiers zien dus een groot deel van de Noorse kustlijn met de beroemde fjorden. Rond de kerstdagen is deze reis extra spectaculair vanwege het noorderlicht. Aan boord wordt een kersdiner geserveerd met Noorse specialiteiten, terwijl Noorse kerstliederen klinken.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia over het nieuwe aanbod:”Cruises worden steeds populairder en terecht. Deze manier van vakantievieren is zeer ontspannend, je bent van alle gemakken voorzien en je komt toch op de mooiste plekken. Noord-Europa is een fantastische cruisebestemming. De Noorse fjorden bijvoorbeeld zijn vanaf zee adembenemend mooi en wat dacht je van varen tussen heuse ijsbergen en walvissen rond Spitsbergen en Groenland? Onze cruises staan stuk voor stuk garant voor een onvergelijke ervaring.”

Kijk op de website van Buro Scandinavia voor meer informatie over de cruises of ga naar uw ANVR-reisbureau.

Leave A Comment