Bergen, Noorwegen in toplijst reis steden

Bergen Noorwegen

Bergen Noorwegen

De Noorse kustplaats Bergen is de enige Noorse stad die geselecteerd is tot een van de beste reisbestemmingen in Europa. De website TripAdvisor heeft hun lezers naar hun favoriete bestemmingsstad gevraagd. Bergen bevindt zich onder prestigieus gezelschap. De toplijst bevat onder meer Monte Carlo, Heidelberg, Florence en Venetië.

Meer verrassend is het feit dat metropolen als Londen, Madrid en Moskou schitteren in afwezigheid.

Bergen staat op de lijst omdat de traditionele stad perfect gelegen is voor het ontdekken van de prachtige Noorse fjorden.

Een typisch populaire route gaat als volgt: Kopenhagen, vervolgens de ferry naar Oslo, dan de trein naar Bergen, aansluitend de Hurtigruten cruise naar Trondheim – met de trein terug naar Oslo, dan met de trein/bus/vliegtuis naar Stockholm of Helsinki om tot een complete Scandinavische rondreis te komen!

Comments
One Response to “Bergen, Noorwegen in toplijst reis steden”
  1. in het voorjaar geweest. je proeft het verleden…. wat een mooi stadje. deed me een beetje denken aan Willemstad ( curacao ) met al die prachtige huisjes

Leave A Comment