Rechtstreekse vlucht naar Lapland bij Buro Scandinavia

Perbericht: Rechtstreekse vlucht naar Lapland

Perbericht: Rechtstreekse vlucht naar Lapland

Buro Scandinavia start deze winter, in samenwerking met ArkeFly, een nieuwe charter naar Rovaniemi in Fins Lapland. Dit in navolging van het succes van de charter naar Kittilä, waarvan bovendien de capaciteit vergroot wordt om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. De nieuwe wintersportbestemming Rovaniemi ligt op de Poolcirkel en is de hoofdstad van Fins Lapland.

Wekelijks

Vakantiegangers vliegen vanaf 19 december t/m eind maart wekelijks met ArkeFly in ca. 3 uur rechtstreeks vanaf Schiphol naar deze veelzijdige en sneeuwzekere bestemming. Naast skiën, snowboarden en langlaufen bieden Rovaniemi en omgeving tal van wintersportmogelijkheden.

Ultiem avontuur

Buro Scandinavia heeft in haar nieuwe winterprogramma weer een aantal bijzondere Adventure Weeks in Fins Lapland opgenomen, die dankzij de charters nog beter bereikbaar zijn. Nieuw is dit jaar bijvoorbeeld de Ultimate Adventure Week, waarbij diverse winteractiviteiten worden gecombineerd in één week: sneeuwscootersafari, huskysledetocht, ijsvissen, Sampo Icebreaker, etc. Verblijf is in comfortabele vakantiewoningen en hotels in Rovaniemi en als klap op de vuurpijl een overnachting in het Kemi Snowcastle, dat volledig is opgebouwd uit sneeuw en ijs.

Meer dan skiën en langlaufen

Marketing Manager Hans Hofmans van Buro Scandinavia over de nieuwe charter: “We zijn erg blij met de nieuwe charter naar Rovaniemi, die het steeds populairdere Fins Lapland nog dichterbij brengt. Het succes van onze vorig jaar gestarte charter naar Kittilä, ook in Fins Lapland, heeft bewezen dat steeds meer wintersporters behoefte hebben aan meer dan alleen skiën en langlaufen. Fins Lapland biedt veel extra’s, waardoor het een bijzondere vakantieervaring garandeert. Met ons aanbod spelen we in op die behoefte.”

Arrangementen naar Rovaniemi zijn er al vanaf € 499,- p.p. en zijn boekbaar vanaf eind juli.

Leave A Comment