Reisbureau van het jaar 2010 bekend

StenalineOp 29 mei is VakantieXperts de Planeet te Wijchen uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar 2010. De prijs werd uitgereikt tijdens een Captain’s Dinner aan boord van de gloednieuwe superferry van Stena Line, de Stena Hollandica. De tweede en derde prijs gingen naar respectievelijk Klooster Reizen uit Winschoten en Toerkoop Reisburo Franeker.

De jury noemde De Planeet de terechte winnaar en sprak waardering uit voor de manier waarop het beleid wordt uitgedragen door het hele team. Klantgerichtheid en investeren in mensen staan hoog in het vaandel. De Planeet is goed zichtbaar in het straatbeeld en op het internet. Social Media spelen hierin een belangrijke rol en er wordt gewerkt aan een eigen internet applicatie.

Verkiezing Reisbureau van het Jaar
De Verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad Reisrevue. In de diverse ronden wordt in kaart gebracht hoe reisbureaus inspelen op de veranderende markt. Hierbij worden de winkelformule, het assortimentsbeleid en marketingplannen beoordeeld. Op donderdag 29 mei verschenen alle Provinciale Winnaars voor de eindjury, onder leiding van Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties. De jury bestond verder uit Jan Lokhoff (Reisrevue), Paula Chaudron (Stena Line – Buro Scandinavia BV), Rob van Dam (transavia.com), Robbert Jan Meerpoel (Holiday Cars), Arjen van Hijum (Store Support), Joop Rengers (Europeesche Verzekeringen), Carla van den Berg (TSI Solutions) en twee niet reisvak juryleden, Ernest Linneweever ( Linneweever Optiek – vakjuryprijs ING Retail Jaarprijs 2009) en Arnold Sporrel (directeur Media Markt Zwolle).

Leave A Comment