Boeken van de overtochten bij Buro Britain

Wij hadden bij Buro Britain accommodaties geboekt voor een autorondreis door Engeland, Wales en Ierland. De Ferryovertochten had ik echter rechtstreeks bij Stena Line geboekt. Pas een week voor vertrek kwam ik er achter dat als ik de overtochten ook via Buro Britain had geboekt deze zo’n 150 euro goedkoper waren geweest! Na een mailtje naar Stena Line werd ik direct door een aardige medewerker teruggebeld. Hij zette de boeking over en liet het gehele bedrag direct terugstorten! Een dag later had ik alle nieuwe reisbescheiden via Buro Britain al in huis! Mijn complimenten!

Bron: Telegraaf 27 mei 2010

Comments
2 Responses to “Boeken van de overtochten bij Buro Britain”
  1. Avatar Vincent says:

    Ik heb al vaak ervaren dat je beter uit bent met de prijs als je alle onderdelen van de reis boekt bij een touroperator.
    Dus dit verbaast mij niet. Wat mij wel verbaast is de flexibele en klantvriendelijke houding van Stena Line om te mogen wijzigen zonder kosten en toestanden. Chapeau !

  2. Ik boek vaak bij een touroperator een pakketreis en heb dezelfde ervaringen. Voor mij is zekerheid dat alles goed geregeld is erg belangrijk. Als je zelf losse elementen boekt dan kan het erg fout gaan als een onderdeel bijv. overboekt is of als er vertragingen zijn. Zeker met rondreizen is het veel makkelijker om een pakket te boeken.Als je bij een goede specialistiche touroperator boekt weet je zeker dat je op de juiste plaatsen komt en dat je relaxed op vakantie kunt gaan. Als er een probleem is bel je ze. Ander voordeel is dat de prijs vaak goed is. Ik heb dus alleen maar goede ervaringen.

Leave A Comment