Buro Scandinavia ‘begeeft zich op glad ijs’

NoordEuropa specialist Buro Scandinavia heeft voor komend winterseizoen de schaatsarrangementen in Zweden uitgebreid. Schaatsliefhebbers kunnen kiezen uit diverse arrangementen met verblijf aan het Runn Meer, dat al jaren wordt uitgeroepen tot de beste ijsbestemming van Zweden.

De vakantiewoningen die in het arrangement zijn opgenomen liggen direct aan het Runn Meer, bij de plek waar alle schaatstours starten.

Schaatsclinic van Sebastian Falk
Buro Scandinavia biedt tegen een kleine toeslag de mogelijkheid om schaatstraining te krijgen van Sabastian Falk. Een training van deze Zweedse voormalige topschaatser staat garant voor verbeterde schaatstechnieken, voor zowel beginners als gevorderden. Vakantiegangers kunnen de training boeken op één van de zaterdagen in januari.

Schaatswedstrijden
Tijdens de Runn Week van 3 t/m 12 februari 2012 worden veel verschillende toertochten, schaatswedstrijden en andere activiteiten georganiseerd. Op 17 en 18 februari 2012 staat het Runn Meer in het teken van een officiële KNSB schaatsmarathon.

Het schaatsarrangement is te boeken voor de periode 23 december 2011 t/m 31 maart 2012. Het 10-daagse arrangement is inclusief de overtocht met de ferry van Stena Line vanuit Kiel naar Göteborg en 7 overnachtingen in vakantiewoningen van Främby Udde.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia over het nieuwe arrangement: “De kans op natuurijs is in Nederland niet erg groot en daarom trekken steeds meer schaatsliefhebbers naar het buitenland om mooie tochten te rijden. Het Runn Meer is dan een fantastische bestemming! Naast schaatsen biedt de omgeving bovendien meer mogelijkheden, zoals sneeuwschoenwandelen, langlaufen, ijsvissen of sneeuwscooteren.”

Kijk voor meer informatie over het schaatsarrangement of andere bestemmingen van Buro Scandinavia op www.buroscandinavia.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.